Margitt Haukvik

Margit Haukvik

Seniorrådgiver

Jeg har et sterkt ønske om å hjelpe bedrifter i Telemark opp og fram.

Jeg er bosatt på Notodden og pendler daglig til Kviteseid. Jeg er utdannet økonom fra universitetet i Sørøst-Norge og er spesialisert innen finansiell økonomi, i tillegg til fag som markedsføring, prosjektledelse og forbrukerkjøpsrett.

Jeg drives av mål, og trives best når jeg kan jobbe systematisk og målrettet. Jeg og samboeren min kjøpte hus på Notodden da jeg studerte økonomi, og vi lever et aktivt liv i nær tilknytning til skog og mark. Ved siden av studier, har jeg jobbet i flere år med salg og service som stasjonsmedarbeider på Circle K Heddal, og fikk etter hvert en stilling med nokså mye ansvar. I tillegg jobbet jeg som vikar på en barneskole i hjembyen.

I Telemark Næringshage er stillingen min tredelt. Mye av arbeidshverdagen min bruker jeg på en controller-funksjon og jeg har ansvar for store deler av bedriftens økonomi, i tett samarbeid med daglig leder. I oktober overtok jeg lederansvaret for Start Opp Vest-Telemark, og samarbeider tett med de andre regionene i fylket for å fremme gründerkultur, etablere møteplasser og bygge nettverk. Jeg bistår også målbedrifter med utviklingsarbeid èn til èn i deres virksomheter, med hovedfokus på markedsføring, digitalisering, forretningsstrategi og økonomi.

Jeg verdsetter punktlighet, effektivitet og tilgjengelighet høyt, og ønsker å hjelpe bedrifter i Telemark opp og fram.