Margitt Haukvik

Margit Haukvik

Økonomi- og administrasjonsansvarlig

Jeg hjelper bedrifter med å organisere og implementere gode systemer for administrasjon

Jeg bor på Notodden med samboeren min og lever et aktivt liv i nær tilknytning til skog og mark. Jeg er utdannet økonom fra universitetet i Sørøst-Norge og er spesialisert innen finansiell økonomi, i tillegg til fag som markedsføring, prosjektledelse og forbrukerkjøpsrett. Jeg har flere års erfaring fra salgs- og serviceyrket, og trives godt med å jobbe med mennesker.

Jeg drives av mål, og trives best når jeg kan jobbe systematisk og målrettet. I Telemark Næringshage samarbeider jeg tett med daglig leder, og har ansvar for store deler av bedriftens økonomi- og administrasjonsarbeid. Det innebærer blant annet fakturering, remittering, rapportering og lønn, i tillegg til administrativt arbeid fra a-å. Jeg liker gode systemer og jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre interne rutiner og prosesser. I tillegg bistår jeg målbedrifter med deres utviklingsprosjekter, hovedsakelig innenfor markedsføring, digitalisering, forretningsstrategi og økonomi, men også med organisering, systematisering og utvikling av gode administrasjonssystemer.

Jeg verdsetter punktlighet, effektivitet og tilgjengelighet høyt, og ønsker å hjelpe bedrifter i regionen til å nå sine mål.