Thomas Berstad

Thomas Berstad

Seniorrådgiver mat og reiseliv

Etter flere år i ulike lederstillinger i hotell- og restaurantbransjen, var ønsket å hjelpe til i hjemlandet med alt jeg hadde lært i utlandet.

I november 2016 flytta jeg med kone og to små barn tilbake til Telemark. Etter flere år i ulike lederstillinger i hotell- og restaurantbransjen, var ønsket å hjelpe til i hjemlandet med alt jeg hadde lært i utlandet. Jeg sluttet derfor i stillinga som direktør for Mantra Group Hotels sitt nest største hotell i Melbourne, og flyttet hjem til Morgedal.

Jeg er utdannet profesjonell fotograf, men begynte tidlig å jobbe innen hotell- og servicebransjen, og har vært med på omstillingene denne bransjen har opplevd de siste 20 årene, hvorav de siste åtte årene som leder, med veldig gode finansielle resultater å vise til.

Som rådgiver hjelper jeg gründerbedrifter med økt vekst basert på kreative løsninger og solid analyse av myke og harde ressurser i forbindelse med inntekts- og kostnadsstyring.
Med solid driftserfaring innen endringsledelse, omstilling, nettverksbygging og strategisk vekst, anser jeg meg selv som analytisk, kreativ, effektiv og målbevisst.