Vi har allerede rukket å bli godt kjent med hverandre, og ser fram til en innholdsrik høst.

Fra venstre: Solveig Abrahamsen, Thomas Åmot, Geir Halvor Haugen, Ida Kasin Frøyslie, Lill Susan Rognli Vale, Kjersti Haland og Elin Andersen.

Kjersti har jobbet med reiseliv og service i over 20 år. Ho har erfaring fra både markedsplanlegging og markedsføring, nettsider og SoMe, salg, produktutvikling, internasjonalisering og prosjektarbeid. Før Kjersti kom til Telemark Næringshage var ho daglig leder i Telemarkskanalen Booking AS. 

Ida er utdannet siviløkonom med spesialisering innen finansiell og industriell økonomi, og har god innsikt i fagfelt som strategi, innovasjon, prosjektledelse og aktiv eierkapital. Ho har flere års erfaring innen service og finans, og arbeidet i en lokal sparebank som rådgiver før hun kom til Telemark Næringshage. 

Geir Halvor har lang erfaring fra både finans, IT, mobile tjenester og drift av nettbutikk. Han har erfaring med etablering av nye selskaper, har vært daglig leder i egne bedrifter og ansatt. Før Geir Halvor kom til Telemark Næringshage var han kunderådgiver i en lokal sparebank.

Sammen med resten av gjengen i Telemark Næringshage er de nyansatte klar for en spennende og lærerik høst. Dersom du og din bedrift trenger rådgivning, ikke nøl med å ta kontakt – sammen kommer vi frem til gode løsninger! 

Les mer om våre nye ansatte på OM OSS.